Amersfoort 

Altis

Onze vestiging

BSOsport Altis is gevestigd bij het gelijknamige sportcomplex Altis. Bij deze locatie wordt er gebruik gemaakt van het sportcomplex zowel binnen als buiten. Binnen in het complex is er een ruimte voor BSOsport. 

Hier gaan de kinderen eerst vrij spelen en wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken. Na het eten en drinken wordt er buiten gesport op het grasveld of bij de speeltuin. Hier genieten de kinderen optimaal van, de ruimte, de vrijheid in het bewegen. 

Wanneer het heel hard regent en onweert blijven we binnen in onze ruimte. Alle tafels en stoelen worden aan de kant geschoven en gaan we heerlijk binnen sporten en bewegen.

Kenmerken:
- Bewegen geeft je energie
- De mensen die bij BSOsport werken hebben bijna allemaal een sport diploma.
- Overige hebben allemaal een opleiding voor de kinderopvang.
- Een divers team, waarin volop de gelegenheid is tot ontwikkeling
- Kinderopvang net iets anders dan normaal
- 1 uur sporten op een dag
- Kinderen van 4 t/m 12 jaar
- Locatie bij een sportvereniging.
- 3 sportvelden tot onze beschikking
- Kind-Begeleider-Ratio is nog 1 op 10!
- In de vakanties altijd een leuk uitje
- Keuze uit 3 kindcontracten

Vakantie programma:
Wat is er nu leuker dan vakantie?! Nou vakantie bij BSOsport. De dag begint om 7:30 en eindigt om 18:30. Er is altijd een leuk programma in de vakantie. 

Zo gaan we paardrijden, boerengolven, zwemmen, schaatsen, tennissen en hebben we soms zelfs een stormbaan op locatie! Geen dag om je te vervelen dus. Door de flexibele contracten is er bijna altijd ruimte in de vakanties.

Fotoalbum

Ons team

Hier vind je ons!