Onze Visie

Sport en spel omvat meer dan alleen deelnemen; verzorgen, coachen, leiden en natuurlijk enthousiasmeren. Wij zien sporten als een samenkomst van tal van eigenschappen.

We streven ernaar als kinderopvang organisatie kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen; het plezier hierin krijgen, het kunnen groeien in je sociale omgang horen daar ook bij. In samenspraak met het kind het zelfbeeld van een kind zowel mentaal als fysiek benoemen zorgt ervoor dat we sportadvies kunnen geven aan u als u dat wilt.

Dat wil zeggen dat er, door onder andere het onderwijs, meer ingespeeld moet worden op de veranderingen die zich voordoen binnen ons huidige beweegklimmaat. Men gaat tegenwoordig meer “vrij” bewegen in plaats van deelnemen aan georganiseerde sporten. Mensen kiezen dus zelf wat zij gaan doen. Denk aan hardlopen of skeeleren.
 
Om als kind zijnde hieraan deel te kunnen nemen, moet je wel weten welke sporten er allemaal zijn en wat je zelf leuk vind!
Dat is precies waar BSOsport aan kan bijdragen! Bij BSOsport bewegen wij dagelijks minimaal een uur met de kinderen. Door al onze professionele sportdocenten, kunnen wij een breed scala aan activiteiten aanbieden. Hierdoor maken kinderen kennis met allerlei verschillende manieren van bewegen. Zij worden hierdoor goed voorbereid op de huidige beweegcultuur.
 
Onze professionals houden rekening met de niveaus van iedere kind. Zij leren kinderen omgaan met verschillende situaties en dragen bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Of dit nou motorisch, sociaal of cognitief is.

Bij BSOsport bewegen wij dagelijks minimaal een uur met de kinderen. Door onze professionele sportdocenten kunnen wij een breed scala aan activiteiten aanbieden. We laten kinderen kennismaken met allerlei verschillende manieren van bewegen. De kinderen worden hierdoor goed voorbereid op de huidige beweegcultuur.
Onze professionals weten dat ieder kind uniek is en houden rekening met de verschillende niveaus. Zij leren kinderen omgaan met verschillende situaties en dragen bij aan hun ontwikkeling. Of dit nou motorisch, sociaal of cognitief is.

"Van bewegen leert iedereen!"

Voorbereide omgeving

Uw kind komt bij BSOsport Kinderopvang omdat hij of zij graag beweegt. Hier bij BSOsport kunnen kinderen op een leuke manier vele sporten en spellen doen samen met andere kinderen uit de omgeving. Uw kind kan zich ontwikkelen op vele gebieden en daarbij ook nieuwe vrienden en vriendinnen maken die ook graag buiten zijn. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een keer wat rustiger aan te doen en lekker een boek te lezen in een van de hoeken van het clubhuis.

Tijdens de vakantieperiode zullen wij zo goed als het kan op zoek gaan naar evenementen waar de hoofdzaak zich richt op sport, daarnaast is er zeker ook tijd voor een dag plezier en ontspanning.