Amersfoort 

Nimmerdor

Onze vestiging

BSOsport Nimmerdor is gevestigd bij het sportcomplex VV Amsvorde. Bij deze locatie wordt er gebruik gemaakt van het sportcomplex zowel binnen als buiten. Binnen in het complex is er een ruimte voor BSOsport. 

Hier gaan de kinderen eerst vrij spelen en wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken. Na het eten en drinken wordt er buiten gesport op het grasveld of bij de speeltuin. Hier genieten de kinderen optimaal van, de ruimte, de vrijheid in het bewegen. sanneer het heel hard regent en onweert blijven we binnen in onze ruimte. Alle tafels en stoelen worden aan de kant geschoven en gaan we heerlijk binnen sporten en bewegen.


Kenmerken:
- Bewegen geeft je energie
- De mensen die bij Bso Sport werken hebben bijna allemaal een sport diploma.
- Overige hebben allemaal een opleiding voor de kinderopvang.
- Een divers team, waarin volop de gelegenheid is tot ontwikkeling
- Kinderopvang net iets anders dan normaal
- 1 uur sporten op een dag
- Kinderen van 4 t/m 12 jaar
- Locatie bij een sportvereniging.
- 3 sportvelden tot onze beschikking
- Kind-Begeleider-Ratio is nog 1 op 10!
- In de vakanties altijd een leuk uitje
- Keuze uit 3 kindcontracten

Vakantie programma:
Wat is er nu leuker dan vakantie? Nou, vakantie bij BSOsport. De dag begint om 07:30 en eindigt om 18:30. Er is altijd een leuk programma afgesteld op de leeftijd van het kind. Bij BSOsport Nimmerdor maken wij gebruik van onze eigen bussen. Omdat wij deze bussen hebben, is er de mogelijkheid om leuke uitjes te ondernemen. Wij proberen zoveel mogelijk leuke en uitdagende activiteiten te doen.

Denk hierbij aan een bezoek aan bijvoorbeeld de Soesterduinen, gymzalen, grote turnhallen, een heus maisdoolhof, verschillende musea en allerlei speeltuinen. Soms gaan we zelfs lasergamen in het bos! Met een beetje geluk hebben we zelfs een stormbaan of een buikschuifbaan met heel veel water. Je hoeft je dus geen moment te vervelen! Zien we jou tijdens de vakantie? Door de flexibele contracten hebben wij bijna altijd ruimte in de vakanties.

Fotoalbum

Ons team


Hier vind je ons!