Twello 

Kerklaan

Onze vestiging

BSOsport Twello is gevestigd bij het sportcomplex SV Voorwaarts. Bij deze locatie wordt zowel binnen als buiten gebruik gemaakt van het complex.

Binnen is er een ruimte voor BSOsport. Hier gaan de kinderen eerst vrij spelen en wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken. Na het eten en drinken wordt er buiten gesport op het kunstgrasveld, bij de speeltuin of op het handbalveld.

Hier genieten de kinderen optimaal van de ruimte en de vrijheid in het bewegen. Wanneer het heel hard regent en onweert blijven we binnen in onze ruimte. Alle tafels en stoelen worden aan de kant geschoven we verzinnen binnen een leuke activiteit.

Twee maanden per jaar (meestal in december en januari) gaan we de zaal in waar we veel verschillende materialen tot onze beschikking hebben om lekker te sporten en bewegen. Elke week staat er weer iets nieuws op het programma wat wordt aangeboden door onze enthousiaste begeleiders.

Vakantieprogramma

Wat is er nu leuker dan vakantie?! Nou, vakantie bij BSOsport. De dag begint om 7:45 en eindigt om 18:15. Er is altijd een leuk programma in de vakantie.

Zo gaan we naar de kinderboerderij, bowlen, zwemmen, schaatsen, speeltuinen en hebben we soms zelfs een stormbaan op locatie! Geen dag om je te vervelen dus. Door de flexibele contracten is er bijna altijd ruimte in de vakanties.

Wij brengen je kind in beweging! Kinderen op een leuke en sportieve manier begeleiden tijdens sport en spel geeft ons voldoening. Kom jij ook?

Fotoalbum

Ons team


Hier vind je ons!